Om oss

Caroline Kautsky

Caroline kommer från en familj av kiropraktorer och lärde känna behandlingen tidigt i sin uppväxt. Inspirerad av möjligheten att hjälpa andra människor på samma sätt bestämde sig Caroline för att själv bli kiropraktor och fick sin 5-åriga utbildning på AECC i Bournemouth, England. Hon är hängiven att utforma en personlig behandlingsplan och hjälpa dig uppnå bättre hälsa genom en väl fungerande kropp.

Guus Dekkers

Guus blev introducerad till kiropraktik i tjugo-årsåldern under tiden han studerade till fysioterapeut. Imponerad av behandlingens effekt valde Guus att efter examen även utbilda sig till kiropraktor. Han flyttade från Nederländerna till England för att läsa den 5-åriga utbildningen på AECC i Bournemouth. Efter avslutade studier flyttade han till Sverige. Guus brinner för att hjälpa till att förbättra kroppens funktionalitet och förverkliga dina mål genom kiropraktisk behandling.

Caroline Kautsky och Guus Dekkers Hässleholm Kiropraktik

Våra mål

Vi är här för att hjälpa dig, nu och i framtiden. Vi vill skapa och utveckla en välkomnande och avslappnad atmosfär där du känner dig omhändertagen och inspirerad, där vi kan förbättra din hälsa och ditt välmående.